Vila Irena
VILA IRENA

Vila Irena je moderna vila s spektakularnim pogledom na morje in gore, nahaja pa se na mirni lokaciji v Orebiću. Le 5 minut hoje od apartmajev je oddaljeno pristanišče, kjer se nahajajo različne trgovine, kavarne in restavracije, v bližini pa so tudi peščene plaže, ki so bile razglašene za ene od najlepših plaž na Hrvaškem.
Vila Kučište
VILA KUČIŠTE

Vila Kučište se nahaja v bližini Orebića, v njej vam je na voljo 6 prenovljenih apartmajev, ki so okusno opremljeni, klimatizirani in ponujajo prečudovit pogled na morje. Restavracije in lokali so oddaljeni le nekaj minut hoda. V bližnjem mestu Viganj pa bodo na račun prišli vsi ljubitelji vodnih športev (kajak, surfanje...)
Vila Meteor
VILA METEOR

Vila Meteor se nahaja v centru Orebića, od morja pa je oddaljen le 80 metrov. V njej so 4 apartmaji za 4 osebe, klima in vrhunska namestitev v apartmaju pa vam nudita veliko udobja. Poleg tega pa se v neposredni bližini apartmajev nahajajo tudi lekarna, trgovina, trafika, pekarna, kavarna, bankomat in ostale storitve.
Vila Pirossi
VILA PIROSI

Vila Pirossi je moderno urejen objekt z odlično lego v katerem je 8 apartmajev za 2+2 oseb. Nahaja se v Orebiću in je od glavne plaže Trstenica oddaljen le 250 metrov. V vsakem apartmaju sta dve sobi z zakonsko posteljo, kuhinjo in dnevno sobo. Prav tako ima vsak apartma vgrajeno klimatsko napravo in satelistko televizijo.
Copyright© www.nastanitev-hrvaska.com | Izdelava in design: