V sklopu vile Irena ponujamo 2 apartmajski hiši, večja, v kateri je 8 sob, 8 stduio-apartmajev in 1 veliki apartma, ter manjša z 2 studio-apartmajema in 1 velikim apartmajem. Obe se nahajata v mirni okolici Orebića pod goro Sv. Ilija (961 m), od morja pa sta oddaljeni le 400 oz. 350 metrov. Bivanje v apartmajih omogoča spektakularen pogled na gore in morje, do mesta, trgovin, restavracij in peščenih plaž pa je le nekaj minut hoda.
Vila Irena
PONUDBA: Večja hiša je zgrajena v dveh nadstropjih. V pritličju je velik apartma za 8+1 oseb, v 1. nadstropju je 8 apartmajev, v 2. nadstropju pa 8 sob. Vsi apartmaji in sobe imajo privatno kopalnico, apartmaji imajo tudi svojo kuhinjo, 4 sobe pa si delijo po 1 kuhinjo. Za vse obiskovalce je zagotovljeno parkirišče. Hiši stojita ob vznožju gore Sv. Ilija in ponujata prelep panoramski pogled po jadranskem morju in otoku Korčula. Do mesta in trgovin, restavracij, kavarn, pristanišča, najlepših plaž na Hrvaškem... je le 5 min hoje.

Pomagamo vam lahko tudi z organizacijo planinarjenja, letenja, vožnje s trajektom, rent-a-car...V sodelovanju s tremi restavracijami v mestu (po izbiri gosta!) UGODNO ponujamo možnost za zajtrk, polpenzion ter penzion (polpenzion 12€ po osebi)


<< nazaj
Copyright© www.nastanitev-hrvaska.com | Izdelava in design: